Sponsoring

ZPC Woerden is een club voor iedereen die van zwemmen en waterpolo houdt. We richten ons op de breedtesport. De kernwoorden voor ZPCW zijn:

  • Vitaal
  • Gezellig
  • Sportief succesvol
  • Financieel gezond

Als sponsor kunt u bijdragen aan de zwem- en waterpolomogelijkheden in Woerden en omstreken, waarmee u regionale zichtbaarheid voor uw bedrijf genereert en tegelijkertijd talentvolle sporters ondersteunt. U kunt uw bedrijf promoten door uw logo op wedstrijdbanners, zwemkleding of waterpolocaps te plaatsen. Ook biedt onze website ruimte voor uw logo en kunt u een boodschap of bedrijfsverhaal delen via onze nieuwsbrief, die onder alle leden wordt verspreid die tevens uw potentiële klanten kunnen zijn.

Voor vragen kan je mailen naar: mark.pels@zpcwoerden.nl

Regionaal sponsoreren, regionaal bekendheid

Zwem en Polo Club Woerden fungeert als een regionale sportvereniging. Het merendeel van de tegenstanders, toernooien en andere evenementen is afkomstig uit de nabije omgeving. Elk jaar verwelkomt het Batensteinbad in Woerden ongeveer 4.000 sporters en toeschouwers die komen genieten van waterpolo of competitief zwemmen. Bovendien is er het evenement Singelpolo, dat circa 1.500 actieve bezoekers aantrekt.

Businessclub

Als sponsor van ZPCW opent u niet alleen de deur naar zichtbaarheid en erkenning binnen een dynamische sportgemeenschap, maar wordt u ook automatisch lid van onze exclusieve Businessclub. Een club waar ondernemerschap en passie samenkomen, en waar u als sponsor unieke voordelen geniet.

Maak gebruik van de unieke kans om achter de schermen te kijken bij toonaangevende bedrijven in diverse branches. Onze bedrijfsbezoeken zijn speciaal ontworpen om u inzicht te geven in innovatieve bedrijfsprocessen en u te inspireren voor uw eigen onderneming.

Door sponsor te worden van ZPCW, draagt u niet alleen bij aan de sportieve ontwikkeling van talent, maar bent u ook een belangrijk onderdeel van een gemeenschap die gelooft in het versterken van lokale relaties voor wederzijds succes.

Sponsoren

Zonder sponsors die ons financieel ondersteunen kan onze club niet bestaan. Dankzij deze geweldige sponsoren hebben wij goede coaches, goed materiaal en een prachtige club.

BRN Brandbeveiliging
Toyota Van Ekris Woerden

Anonieme donateurs

Naast de prachtige groep genoemde sponsoren hebben wij ook een mooie groep van anonieme donateurs. Desondanks dat hun logo of naam niet is vermeld zijn wij ook hen ongelofelijk dankbaar voor hun bijdrage!

Mediapartners

Onze website is mede mogelijk gemaakt door onze krachtige mediapartners:

ClickOn

Op de servers van ClickOn draait de website van ZPC. De badmutsen van de zwemafdeling zijn ook gesponsord door ClickOn

Wij zijn jonge professionals die krachtige content voor jouw bedrijf verzorgen.

Eventsponsors

Dankzij deze sponsoren kunnen wij onze evenementen blijven organiseren zoals Singelpolo, het minipolotoernooi en de clubkampioenschappen. Elke sponsor heeft wat unieks te bieden zoals prijzen, een locatie, materialen of financiële steun.