Sponsoring

Sponsoring

ZPC Woerden is een club voor iedereen die van zwemmen en waterpolo houdt. We richten ons op de breedtesport. De kernwoorden voor ZPCW zijn:

  • Vitaal
  • Gezellig
  • Financieel gezond
  • Sportief succesvol

Om dit goed te organiseren en voor iedereen bereikbaar te maken, hebben we hulp nodig. Je kan als sponsor medeverantwoordelijk zijn om in Woerden en omgeving de mogelijkheid te bieden om iedereen te laten zwemmen en waterpoloën en daarmee op regionaal niveau reclame te maken. Maar daarnaast heb je ook de kans om (potentiële) topsporters een kans te geven om op hun niveau te trainen en te sporten. Bij goede resultaten kan dit een goede promotie zijn van je bedrijf.

Wij hebben verschillende mogelijkheden om te sponsoren, bv je logo op een doek, welke bij de wedstrijden getoond word. Je logo op kleding van zwemmers of op de cap van de waterpoloërs. Daarnaast krijg je ruimte op onze website om je logo te laten zien en de mogelijkheid om een reclame boodschap of verhaal over uw bedrijf op te nemen in een van onze nieuwsbrieven. Deze worden naar al onze leden gestuurd. Onze leden kunnen dus ook jouw potentiële klanten zijn!

Wanneer je geïnteresseerd bent en hier verder over wil praten, neem dan contact op met het bestuur

Mailto: bestuur@zpcwoerden.nl