BRN Brandbeveiliging en Zwem en Polo Club woerden gaan samenwerken!

BRN Brandbeveiliging is onze nieuwe sponsor!

Met trots kondigen wij aan dat BRN Brandbeveiliging, dé expert in brandveiligheid en bedrijfshulpverlening gevestigd in Woerden, zich heeft verbonden als nieuwe sponsor van onze waterpolovereniging ZPCW. Deze samenwerking markeert een belangrijk hoofdstuk voor ons team en versterkt onze toewijding aan veiligheid, niet alleen in het water maar ook daarbuiten.

BRN Brandbeveiliging staat bekend om zijn betrouwbare en flexibele aanpak van brandveiligheidsoplossingen. Hun team van deskundigen levert maatwerk in advies, trainingen en cursussen, specifiek gericht op het minimaliseren van brandrisico’s op de werkvloer. Met een praktijkgerichte benadering en trainingen op de eigen werkplek, zet BRN Brandbeveiliging zich in om medewerkers van bedrijven en instellingen optimaal voor te bereiden op het handelen tijdens brand, ongevallen en andere calamiteiten.

Het aanbod van BRN omvat niet alleen BHV trainingen en bouwkundige brandpreventie, maar ook het voorzien van kwalitatieve blusmiddelen. Hun persoonlijke touch en de nazorg die zij bieden, maken hen een unieke speler op het gebied van brandveiligheid. Dit weerspiegelt de kernwaarden van ons bedrijf: praktijkgericht, betrouwbaar, flexibel en persoonlijk.

Geschiedenis met BRN Brandbeveiliging

Aan het einde van dit warme welkom willen we een speciale vermelding geven aan Nico Langhout, die een persoonlijke geschiedenis heeft bij ZPCW. Wij zijn hem en zijn bedrijf BRN Brandbeveiliging zeer dankbaar voor de steun en het vertrouwen dat zij in onze vereniging stellen. Met hun hulp kunnen we blijven streven naar het creëren van een veilige sportomgeving voor al onze leden.

Welkom aan boord, BRN Brandbeveiliging!

BRN Brandbeveiliging