Even voorstellen: Monique, onze vertrouwenspersoon

Mijn naam is Monique van den Berg, ik ben de vertrouwenspersoon van ZPCW. Ik ben een aanspreekpunt van onze vereniging voor als er vragen of zorgen zijn, of wanneer er incidenten hebben plaatsgevonden op gebied van ongewenst of grensoverschrijdend gedrag. Dat kan gaan over pesten, (seksuele) intimidatie, ongewenste intimiteiten, agressie, geweld of discriminatie.

Veilige omgeving

Iedereen moet zich binnen onze vereniging op z’n gemak en veilig voelen, zodat je onbezorgd kunt zwemmen. Je kunt bij mij terecht als je tegen situaties aanloopt waar je liever niet met anderen over praat. Ik heb een neutrale en onafhankelijk positie binnen onze vereniging. Als vertrouwenspersoon luister ik vooral naar je verhaal en denk ik met je mee in het zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Als je dat wilt, kan ik bemiddelen of je helpen in het voeren van de nodige gesprekken.

Vertrouwelijk

Als vertrouwenspersoon behandel ik alle informatie vertrouwelijk en zal ik niks doen zonder toestemming van jou (als melder). Ik ben gebonden aan geheimhouding over wat mij wordt verteld.

Al 24 jaar lid

Zelf ben ik inmiddels 24 jaar lid van ZPCW en heb binnen de vereniging zowel aan wedstrijdzwemmen als waterpolo gedaan. Op dit moment speel ik in Dames 2 van het waterpoloteam en zit ik in het bestuur van WoerdenSport. Ik woon in Harmelen en heb twee zonen die ook zwemmen. Ik werk bij MBO college Hilversum o.a. bij Personeelszaken (HR manager).

Bel me gerust als je vragen of Je kunt me bereiken op vertrouwenspersoon@zpcwoerden.nl en 06-305 160 68.