Samenwerking Ducati Zaltbommel en Zwem en polo club woerden

Met enthousiasme kondigen we een nieuwe samenwerking aan tussen ZPCW en Ducati Zaltbommel, de exclusieve Ducati Flagship Store van Nederland. Deze samenwerking brengt een stukje Italiaanse flair naar onze waterpolovereniging, versterkt door de passie voor snelheid en precisie die we delen met Ducati.

Ducati zaltbommel

Bij Ducati Zaltbommel vind je het meest uitgebreide assortiment van nieuwe en gebruikte Ducati motorfietsen, authentieke onderdelen, officiƫle accessoires, en een rijke collectie van Ducati (motor)kleding en lifestyle artikelen. Het is de ultieme plek voor liefhebbers om volledig op te gaan in de wereld van Ducati.

De Ducati Flagship Store overstijgt de standaard motorwinkel; het is een referentiepunt voor zowel de showroom als de werkplaats, waar de volledige lijn van Ducati-modellen wordt tentoongesteld naast een breed scala aan kleding en accessoires. Met een werkplaats die wordt bemand door gecertificeerde technici en is uitgerust met speciale Ducati gereedschappen, staat Ducati Zaltbommel synoniem voor kwaliteit en expertise.

Gerund door mensen met een diepe affiniteit voor motorrijden en een grondige kennis van het Ducati-merk, belooft Ducati Zaltbommel een ongeƫvenaarde ervaring. Van het aanbod van motorfietsen tot de ervaring in onderhoud en tuning, zij zijn de onbetwiste leiders in Zaltbommel en ver daarbuiten.

Woerdenaar en ondernemer

In het bijzonder willen we Ronald van Vliet, een Woerdenaar en fervent Ducati-coureur, bedanken. Wij zijn vereerd dat hij en zijn bedrijf Ducati Zaltbommel ervoor gekozen hebben onze vereniging te sponsoren.

Welkom bij de ZPCW-familie, Ducati Zaltbommel.

Ducati Zaltbommel sponsor ZPCW