Zwem en Poloclub Woerden

Welkom bij Zwem en Polo Club Woerden, een vereniging, die sportiviteit combineert met gezelligheid. Een vereniging voor jong en oud: een leven lang in het water!!

ZPCW heeft meerdere jeugd, heren en dames waterpoloteams, een sterke wedstrijdzwem afdeling en een afdeling voor trimmers/veteranen. De zwemsport wordt in de breedte aangeboden, maar er ook wordt de mogelijkheid geboden, om door te groeien naar een hoger niveau met aansluiting op een mogelijke topsport carrière. 

Binding met de vereniging en tussen de leden onderling erg belangrijk en daarom organiseren wij verschillende sociale activiteiten. Ons sterke, grote en enthousiaste kader van vrijwilligers maakt de sociale en de sportactiviteiten mogelijk.

Als zwem en polo club zijn we maatschappelijk betrokken binnen de gemeente Woerden.

Wil je meer weten of lid worden? Neem contact met ons op.

ZPC op Instagram

Laatste Nieuws

Groene Hart Sprint Wedstrijd in Woerden
Wedstrijdzwemmen

Groene Hart Sprint Wedstrijd in Woerden

Op 14 april vond de eerste editie van onze Groene Hart Sprintwedstrijd plaats. De zwemmers konden kiezen voor één of twee klassementen. Dit betekent dat je van een bepaalde slag de 25 meter, 50 meter én de 100 meter zwemt. Het zwembad zat afgeladen vol, met bijna 200 zwemmers en gezellig veel publiek. Dat zorgde voor een geweldige zwemmiddag! 

Gezellige Clubborrel in Cafe Victoria
Evenementen | Waterpolo | Wedstrijdzwemmen

Gezellige Clubborrel in Cafe Victoria

Afgelopen zondag, 24 maart 2024, vond onze jaarlijkse clubborrel plaats in Café Victoria. Deze middag stond in het teken van waardering en gezelligheid, een perfecte gelegenheid om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Café Victoria, al jaren een trouwe supporter van ZPCW, sponsorde twee drankjes per vrijwilliger.

[lgxlogoslider id=”3428″]