Vrijwilligers gezocht voor Koningsspelen 2024

We maken ons op voor een energieke deelname aan de Koningsspelen van 2024. Op vrijdag 26 april 2024 verwelkomt onze club leerlingen van groep 5/6 van diverse basisscholen in Woerden voor een sportieve ochtend in het Batensteinbad. We zijn trots om een unieke zwem- en waterpolo ervaring te bieden, maar hiervoor hebben we jouw hulp nodig! 

Wanneer?

De activiteiten zijn gepland tussen 9.00 en 13.30 uur, waarbij we elk van de vier groepen een 50 minuten durende introductietraining bieden. Deze training is opgedeeld in twee delen: een zwemgedeelte en een  waterpoloden.

Vrijwilligers gezocht

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen in de volgende rollen:
– Trainers voor Waterpolo: We hebben mensen nodig die vier keer een 20 minuten durende waterpolotraining kunnen verzorgen. De mogelijkheid bestaat om de taken te verdelen, zodat meer vrijwilligers kunnen deelnemen.
– Zwemtrainers: Creatieve geesten die een leuke, 20 minuten durende zwemtraining kunnen opzetten voor kinderen zonder uitgebreide zwemervaring. Alle kinderen hebben minimaal een A en B zwemdiploma.
– Toezichthouders: Verantwoordelijken die gedurende de dag een oogje in het zeil houden om de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen.

Maatschappelijke bijdrage

Deze dag is niet alleen een kans om kinderen te enthousiasmeren voor zwemmen en waterpolo, maar ook een uitstekende gelegenheid voor ZPCW om een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren. Bovendien is het een ideaal moment om potentieel nieuwe leden te werven. Dankzij de genereuze steun van WoerdenSport kunnen we gebruikmaken van het badwater zonder kosten.

Doe je mee?

Wil je deel uitmaken van deze opwindende dag en bijdragen aan de sportieve ontwikkeling van jonge talenten? Stuur dan een mailtje naar polocommissie@zpcwoerden.nl of neem contact op met Ardo Hoogeveen of Danielle Pels.

Laten we er samen een onvergetelijke Koningsspelen van maken!