Onze zwemmers promoveren naar de Eerste Divisie

Door een spectaculaire wending, na vier bloedstollende rondes, zijn de zwemmers van ZPCW gepromoveerd naar de Eerste Divisie . Met een indrukwekkende 20e positie in het nationale klassement, zet onze vereniging een kroon op het seizoen.


De competitie was fel, waarbij elke slag, elke keerpunt en elke seconde cruciaal was. Hoe sneller de zwemmer zwemt, hoe gunstiger het resultaat. Onze zwemmers toonden ware teamgeest in het water, waardoor ze als eenheid streden om de gewenste promotie te bereiken.


Afgelopen zondag was het hoogtepunt in Gouda, met een uitdagend programma dat onder andere de loodzware 200 meter vlinderslag en 400 meter wisselslag omvatte. De zwemmers lieten zien dat ze niet alleen individuele krachtpatsers zijn, maar ook als team sterk staan.
De resultaten kwamen later die avond binnen en onthulden dat de gezamenlijke inspanningen niet tevergeefs waren geweest. ZPCW eindigde op de 20e positie, net boven de vereiste 21e plek voor promotie.

Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie, die de beloning is voor hard werken, doorzettingsvermogen en eenheid binnen de het team!