Stem op onze leden voor het sportgala 

We hebben drie van onze zwemtoppers genomineerd voor het Woerdense Sportgala. Helaas is Brent niet door de eerste ronde heen gekomen maar Rosalie en Veerle zijn doorgedrongen tot de laatste drie in verschillende categorieën! Hier kan je stemmen op beide zwemmers.

Rosalie Braspennincx

Rosalie Braspennincx (2007) heeft afgelopen seizoen zeven keer deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen jeugd. Haar beste prestaties waren 13e op de 50 meter rugslag en 16e op de 100 meter rugslag van Nederland. 

Stem hier op Rosalie in de categorie ‘Beste Sporttalent’

Veerle van Münster

Veerle van Münster (2001) deed mee NK lange en korte baan op de 50 meter schoolslag. Op de Nederlandse Kampioenschappen werd zij als beste resultaat 32e bij de dames. Op het Nederlandse Kampioenschap Masters werd zij 1e op de 50 meter schoolslag van Nederland.  

Stem hier op Veerle in de categorie ‘Beste Sportvrouw’

Brent Schifflers

Brent Schifflers (2009) heeft zich weten te plaatsen op de Nederlandse Kampioenschappen Junioren zwemmen. Hij stond in de ranglijst bij de beste 50 junioren van Nederland. Tijdens het NK, waar hij maar liefst 10 afstanden in twee dagen moest zwemmen, werd hij uiteindelijk 49e.  Topprestaties dus op naar een nieuwe nominatie voor volgend jaar.