ZPC Woerden komt te laat op stoom

Afgelopen zondag moest het heren 1 team van ZPC Woerden naar Soest voor een wedstrijd tegen concurrent de Duinkikkers.

De heren gingen in de eerste periode gelijk op met de tegenstander. Na deze periode stond het dan ook 1-1. In de tweede periode was Woerden het helemaal kwijt en in mum van tijd stond het 5-1 achter. In de derde periode kon de ploeg vooral weer verdedigen en moest het weer een tegendoelpunt incasseren.

De laatste periode ging het team met een 6-1 achterstand in. Door goed uitgespeelde doelpunten van Mark Pels (2 keer), Ber van der Wijden (2 keer) en Sander Palm kwamen de Woerdenaren terug in de wedstrijd.

Na een tumultueuze slotfase eindigde de wedstrijd in 8-7. Volgende week spelen de Woerdenaren om 8 uur thuis tegen de Aalscholver.