Ruijgrok wint tegen oude bekende.

Een opgetogen Kees Ruijgrok zag zijn team afgelopen zaterdag winnen van de Duinkikkers. Afgelopen zaterdag stond ZPC Woerden H1 thuis tegenover de Duinkikkers, over het algemeen zijn de teams aan elkaar gewaagd. Dit bleek ook dit jaar weer want de score bleef tot laat in de wedstrijd gelijk.

In de eerste periode pakten de Duinkikkers al snel de voorsprong. Na twee snelle uitsluitingen aan de kant van Woerden wisten de Duinkikkers al snel hun tweede treffer te maken. Woerden schrok wakker van deze snelle achterstand en wist zich door overtuigend spel nog in de eerste periode te herpakken en de wedstrijd weer gelijk te trekken en dus gingen de teams met 2-2 de tweede periode in.

De tweede periode was een periode met veel vrije ballen aan beide kanten, maar zonder uitsluitingen of doelpunten. Een periode waar de conditie van beide teams goed getest werd.
Na een periode zonder doelpunten werd de een na laatste periode snel geopend door een mooie actie vanuit Pels. Een goed opgezette aanval vanuit Woerden werd door Pels met een nog mooiere actie op de midvoor bezegeld met een doelpunt en dus de voorsprong. De derde periode stond verder in het teken van veel uitsluitingen aan beide zijdes, waar zowel de Duinkikkers als Woerden niet wisten te scoren uit de manmeer acties.

Het einde van de wedstrijd komt in zicht en twee minuten voor het einde weten de Duinkikkers de gelijkmaker te scoren en is alle spanning weer terug in de wedstrijd. Vervolgens valt er nog een uitsluiting aan de kant van Woerden en moet volgt er nog een scoringskans voor de Duinkikkers. Maar door een schitterende redding van keeper Veldwijk blijft de stand gelijk. Met nog maar 30 seconde op de klok gaat Woerden nog één laatste keer in de aanval. De bal gaat naar de midvoor waar Ties Koster in de laatste secondes van de wedstrijd met een waanzinnige backhand de bal strak tussen de palen legt.

De wedstrijd wordt door dit laatste doelpunt afgesloten en Woerden wint met 4-3 de vijfde wedstrijd op rij.