Waterpoloërs blijven winnen

Afgelopen zaterdag speelde Woerden thuis tegen de Vaart uit Buntschoten-Spakenburg. Woerden startte niet scherp en kwam snel op een 0-2 achterstand. Dit kon echter snel gerepareerd worden door 3 benutte manmeer situaties. De eerste periode eindigde hierdoor in 3-2.

In de tweede periode trok Woerden die lijn door. Dankzij 2 doelpunten van Mark Pels en 1 doelpunt van Wessel Baars werd het 6-2. In de derde periode verzuimde Woerden het om verder uit te lopen door meerdere manmeer situaties niet te benutten. De Vaart kon hierdoor terugkomen tot 6-4.

In de laatste periode had de ploeg maar een taak, scherp blijven en kansen afmaken. Dit ging voortvarend door 2 doelpunten van Cyriel Muthert, 2 van Sander Palm en 1 van Roeland van den Bosch. De Vaart deed in de laatste periode ook nog iets terug, maar het kon, mede door irritaties, geen vuist meer maken. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 11-6 en staat Woerden nog steeds bovenaan zonder puntenverlies.

Doelpunten: Cyriel Muthert (4), Sander Palm (2), Mark Pels (2), Stefan Bosch (1), Wessel Baars (1) en Roeland van den Bosch (1)

Sponsors