Sander Palm verstevigd koppositie ZPCW

De heren van ZPC Woerden speelde zaterdag hun vijfde wedstrijd van de competitie thuis tegen de Fuut uit Maarssen.  In een niet al te beste wedstrijd leek de herfstvakantie de mannen geen goed gedaan te hebben. Sander Palm kon in de eerste periode alleen via een hard afstandsschot voor een 1-0 voorspong zorgen.

In de tweede periode begon de Fuut wat meer af zich af te bijten waarbij Woerden slordigheidjes in het spel liet sluipen. Halverwege stond het dan ook 1-1. In de 3e periode kon Woerden nog steeds niet echt overtuigen en was het aangewezen op de individuele kwaliteiten van Sander Palm die met 2 doelpunten voor een 3-2 voorsprong zorgde. Begin 4e periode leek Palm met de 4-2 de wedstrijd te beslissen. Na een gemiste woerdense strafworp lukte het de Fuut echter om de spanning er nog in te houden met de 4-3.

Cyriel Muthert wist 2 minuten voor einde voor wat meer rust te zorgen door weer een marge van 2 doelpunten te creëren. Dankzij de overwinning verstevigd Woerden haar koppositie. Waar Woerden nog ongeslagen is hebben de nummers 2, 3 en 4 al 6 verliespunten te pakken.

Komend weekend speelt de ploeg om half 9 thuis tegen de Duinkikkers uit Soest. De ploeg zal gebrand zijn op een overwinning voor hun Coach aangezien Ruijgrok vorig seizoen nog coach was bij de Duinkikkers.

Sponsors