ZPC Woerden H1 – De Fuut H1

Na de winst van vorige week tegen De Vuursche vorige week zaterdag kon ZCP Woerden het afgelopen zaterdag opnamen tegen De Fuut H1. De Fuut is een van de directe tegenstanders als het gaat om posities binnen de competitie dit jaar. Bij de uitwedstrijd had Woerden het lastig en verloor de pot uiteindelijk. Ook in de return bleek het geen gemakkelijke pot. Na de eerste periode was de stand 1-1 en ook in de tweede periode wist Woerden geen vuist te maken.

Gelukkig had ook De Fuut hier last van waardoor de tweede periode bleef zoals het was. Pas in de derde periode kwam Woerden op een krappe voorsprong. In de vierde periode liet Woerden zien dat met plezier en focus een pot gewonnen kan worden.

In de laatste periode ging de score uiteindelijk naar 6-5 waarmee Woerden de tweede winst op rij na de winsterstop pakte. Volgende week staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma. Ditmaal tegen De Waterwolf uit Amsterdam.

Doelpunten: Cyriel Muthert (2x), Herman van Golen, Sander Palm, Roeland van den Bosch en Oscar Machielse.