Waterpolo

Bart Boevink nieuwe trainer/coach Heren 1

De herenselectie heeft voor komend seizoen een nieuwe trainer genaamd Bart Boevink. Hij zal heren 1 gaan coachen, en zelf met heren 3 wedstrijden gaan spelen bij onze club. Om alvast kennis te maken hierbij een introductie van Bart.

Wij wensen Bart veel succes als trainer en coach bij ZPC Woerden!!! 

Introductie Bart: 

 

Beste Allemaal,

Ik ben Bart Boevink en zal komend seizoen de trainingen en coaching van de herenselectie voor mijn rekening gaan nemen.

Sinds mijn 9e ben ik actief in de waterpolo. Heel mijn waterpolo carrière heb ik gespeeld bij GZCDONK (voor de fusie DONK). Ik heb het geschopt tot heren 2 (reserve eerste klasse bond). Na een aantal jaar ben ik op eigen verzoek lager gaan spelen om ook mijn maatschappelijke carrière een kans te geven.

Op dat moment ben ik ook begonnen met fluiten en net zoals met spelen was ik daar zeer enthousiast in. Na 3 jaar gefloten te hebben ben ik in de scheidsrechterscommissie gegaan. Nu 6 jaar later ben ik voorzitter van de scheidsrechterscommissie die de hele regio West bedekt en fluit natuurlijk ook mijn wedstrijden. Komend seizoen zal ik in Regio Mid West mijn wedstrijden gaan fluiten maar blijf wel aan als voorzitter van de scheidsrechters commissie Regio West.

Ik ben nu twee keer bij een wedstrijd van heren 1 komen kijken. Een thuis wedstrijd en de spannende uitwedstrijd tegen de Waterwolf. Zeker bij de thuiswedstrijd voelde ik mij meteen thuis, de gezelligheid die ik zag spreekt mij heel erg aan. Ik weet dan ook zeker dat ik me thuis ga voelen bij ZPC Woerden.

Tot in september.

Met sportieve groeten,

Bart Boevink 

 

Team met Bart Boevink

 

Mijn oude team foto (ik sta 2e van links)

Sponsors