Sponsoring

ZPC Woerden is een club voor iedereen die van zwemmen en waterpolo houdt. We richten ons op de breedte sport, maar hebben ook sporters die in de Nederlandse top zitten. De kernwoorden voor ZPCW zijn:

  • Vitaal
  • Gezellig
  • Financieel gezond
  • Sportief succesvol

Om dit goed te organiseren en voor iedereen bereikbaar te maken, hebben we hulp nodig. U kunt als sponsor medeverantwoordelijk zijn om in Woerden en omgeving de mogelijkheid te bieden om iedereen te laten zwemmen en waterpoloën en daarmee op regionaal niveau reclame te maken. Maar daarnaast heeft u ook de kans om (potentiële) topsporters een kans te geven om op hun niveau te trainen en te sporten. Bij goede resultaten kan dit een goede promotie zijn van uw bedrijf.

Wij hebben verschillende mogelijkheden om te sponsoren, bv uw logo op een doek, welke bij de wedstrijden getoond word. Uw logo op kleding van zwemmers of bv op de cap van de waterpoloërs. Daarnaast krijgt u ruimte op onze website om uw logo te laten zien en de mogelijkheid om een reclame boodschap of verhaal over uw bedrijf op te nemen in een van onze nieuwsbrieven. Deze worden naar al onze leden gestuurd. Onze leden kunnen dus ook uw potentiële klanten zijn!


Wanneer u geïnteresseerd bent en hier verder over wil praten, neem dan contact op met Martin van Hemert.

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: 06 647 036 733.

Sponsors