Badkleding

 

DEADLINE BESTELLEN = 25 september (WIST JIJ DIT NIET, DAN LEES JE NIET DE NIEUWSBRIEF!)

Het is weer mogelijk om de speciaal ontworpen voor Zwem en Polo Club Woerden badkleding te bestellen. 

Onze Badkleding is van het merk Waterswim en speciaal voor Zwem en Polo Club Woerden ontworpen. Aangezien de zwembroeken en badpakken maatwerk zijn kunnen deze met je eigen naam erop geleverd zonder meer prijs.  

Levertijd badkleding: circa 5 weken na 25 september.

Prijzen:

Zwembroek: € 35,-

Badpak: € 62,50,-

Pasmaten:

Wij hebben momenteel geen pas-maten tot onze beschikking. Toch raden we aan om te passen. Pas bijvoorbeeld de zwembroek of het badpak van een teamgenoot.

De volgende maten zijn beschikbaar:

Zwembroeken: 140 - 152 - XXS - XS - S - M - L - XL - XXL - XXXL

Badpakken: 140 - 152 - 34 - 36 - 38 - 40 - 42 - 44 - 46 - 48

Bestellen kan op de volgende wijze:

  1. Geef je bestelling door aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  2. Geef hierbij aan wat je wilt: Badpak of Zwembroek
  3. Geef hierbij aan welke NAAM je er op wilt krijgen.
  4. Geef hierbij aan: MAAT
  5. Maak het geld over op de bankrekening van ZPC Woerden: NL 36 ABNA 0584949391 o.v.v. voor- en achternaam (kind). Let op: dus betaling aan de club.

Extra Info

  • Deze badpakken en zwembroeken zijn voornamelijk voor het waterpolo, aangezien bij zwem wedstrijden striktere regels gelden. Houdt hier rekening mee. Bij vragen, informeer bij je trainer.
  • Artikelen kunnen niet geruild worden.
  • GEEN NAAM. Indien je geen naam erop wilt laten zetten, zal op die plek de verenigingsnaam komen bij de zwembroek. Bij badpakken zal er gewoon geen naam op komen.
  • Zodra de kleding gereed zal je een persoonlijke mail krijgen. Dan zijn er ophaalmomenten. Indien je dan nog niets je kleding op hebt gehaald zal het in de kast in het zwembad worden neergelegd, voor jouw eigen risico op kwijt raken. 

Badkleding_Ontwerpen_ZPC_Woerden_2014.pdf

Sponsors