ALV 16 maart 2020 - Batensteinbad Woerden

Algemene Leden Vergadering
16 maart 2020, 20.00 uur
Voor alle leden, vrijwilligers en ouders van leden
Batensteinbad Woerden
 
Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering van ZPC Woerden. In de bijlage vindt u de agenda, het jaarverslag over 2019 en de notulen van de Algemene Leden Vergadering van 2019.
Wij hopen veel leden te kunnen begroeten op maandag 16 maart.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur ZPC Woerden
 
De vergaderstukken zijn per mail rondgestuurd.
Mocht u deze niet hebben ontvangen kunt u deze opvragen bij de secretaris.

Grote Clubactie 2019-2020

 

Beste leden,

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. ZPC Woerden doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is geld te verdienen om
jeugdactiviteiten en vrijwilligersbeleid te kunnen realiseren.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van
€ 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

 

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.

 

Wij werken met:

 

Verkoopboekje: Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. de koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.

Online: Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online persoonlijke verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via eenmalige machtiging of contant kopen. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Betaalt de koper contant, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

 

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

 

Verkochte loten kunnen vanaf 14 september t/m eind november 2019 worden afgeschreven van je rekening, afhankelijk van het moment waarop de vereniging jouw verkochte lot heeft verwerkt.

 

Woensdag 11 december: Trekking Grote Clubactie & Superlot

Vrijdag 31 januari 2020: Uitbetaling verkoopopbrengst met machtiging


Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je coach vóór 1 november. Zij zorgen dat het bij Thommy Nickel, Léontine Nederend, Greetje van Eick komt. Die zorgen ervoor dat het verder in orde komt.

 

Verkoop 20 loten en ontvang van je coach een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com!
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van je coach een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

 

*Geldig bij Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.

 

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

 

Verkoop samen loten
Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor ZPCWoerden Om kans te maken op een van de teamprijzen kijk je vanaf 14 september op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties en schrijf je je team in voor een van de verkoopwedstrijden!

 

Clinics van topsporters!
Ook dit jaar zijn er diverse sportclinics te winnen! Van voetbal tot turnen, en van korfbal tot en met hockey. Vanaf 14 september vind je een volledig overzicht op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties.

 

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2019 is geld te verdienen om jeugdactiviteiten en vrijwilligersbeleid te kunnen realiseren.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,
Thommy, Léontine en Greetje

 

Hostel-Batenstein opent tijdens paasdagen

Komend weekend opent tijdens de paasdagen een tijdelijke hostel in het Batensteinbad in Woerden. Aan de van Helvoortlaan is het straks mogelijk om één of meerdere nachten te overnachten in Hostel-

Batenstein. Boven de horeca wordt een ruimte ingericht met stapelbedden waarin bezoekers kunnen overnachten. Het hostel is vooral gericht op sporters in het Batensteinbad, maar ook zeker geschikt voor toeristen die van het Brediusbos en de omgeving van Woerden willen genieten. Daarmee is het hostel een mooie aanvulling op de overnachtingsmogelijkheden in Woerden. Zo is er natuurlijk al camping batenstein wat naast het zwembad gevestigd is. Mensen die niet van kamperen houden, maar toch een betaalbare accommodatie zoeken, kunnen nu dus bij het zwembad terecht.

Het hostel is ideaal voor sporters die al vroeg in de ochtend willen zwemmen. Het hostel wordt op geopend op initiatief van Zwem en Polo Club Woerden. Er zijn veel zwemmers die meerdere keren per dag willen trainen wat hiermee beter mogelijk wordt. Het hostel zal vooralsnog alleen in april en september open zijn om te ervaren of de verwachtte interesse ook in de praktijk blijkt. Op zaterdag 21 april zal er een feestelijke avond worden georganiseerd in de horeca van het Batensteinbad ter ere van het tijdelijke hostel. Voor reserveringen kan contact opgenomen worden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Rabo Fietstocht 9 juni 2018

 

Fiets mee en spek de kas van onze vereniging!

Op zaterdag 9 juni vindt de vijfde Rabo Fietstocht plaats. Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.

Vast bedrag voor elke deelnemer

Onze vereniging heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden.

Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt je onze naam: ZPC Woerden waar je voor fietst. Onze vereniging heeft deelnemersnummer 88 Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (12 km = € 7,50, 30 km = € 15,- en 100 km = € 35,-) op de bankrekening van onze vereniging!!

Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 1.500,- Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

Routes door het Groene Hart

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. Dit jaar is er weer een speciale gezinsroute van 12 kilometer. U kunt starten tussen 9.00 en 14.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobankkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten.

Fiets ook mee!

Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging: dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee?

 

ALV Maandag 6 februari + Jaarverslag 2016

Hieronder treft u de originele uitnodiging voor de ALV van maandag 6 februari 2017.

 

Beste Leden, 

Bijgevoegd vinden jullie de agenda voor de ledenvergadering van aanstaande maandag 6 februari. De vergadering vindt plaats om 20.00 in het zwembad. Het bestuur nodigt jullie uit om in gesprek te gaan over de club. Dit is het moment om zaken die goed gaan óf beter kunnen te bespreken.

 

Maak van deze gelegenheid gebruik om gezamelijk het beste uit ZPCW te halen. Jullie aanwezigheid is gewenst, maar wordt ook verwacht.

 

Ondertussen is de ALV voorbij.

Voor de geïnteresseerden: het ZPCW jaarverslag 2016 is op te vragen bij de secretaris.

 

 

Grote Clubactie!


ZPCW heeft besloten om ook dit jaar weer mee te doen aan de landelijke Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we ruim € 700 opgehaald voor onze vereniging en dit jaar proberen we dit natuurlijk te overtreffen. Om er een daverend succes van te maken, hebben we echter weer de medewerking van alle leden nodig. Het team of individuele lid dat de meeste loten verkoopt, krijgt ook dit jaar weer een leuke prijs, die in januari 2017 wordt uitgereikt. Hieronder lees je hoe het werkt.

 

Wat is de Grote Clubactie?

Een jaarlijkse landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen genereren door het verkopen van zoveel mogelijk loten. Een lot kost € 3 per stuk en daarvan gaat € 2,40 rechtstreeks naar de vereniging. De overige € 0,80 wordt gebruikt om in december een landelijke loterij te organiseren, waarbij alle lotenkopers prijzen kunnen winnen.

 

Wat is ons doel in 2016?
We willen vanzelfsprekend een zo groot mogelijk bedrag binnenhalen voor onze vereniging. Dat kunnen we gebruiken voor de aanschaf van trainingsmaterialen, de organisatie van activiteiten of het betaalbaar houden van de contributie.
Vorig jaar hebben we ruim €700 opgehaald met ruim 300 verkochte loten. Het streven dit jaar is om een bedrag van rond de € 1000 op te halen. Daarvoor moeten we ruim 400 loten verkopen. Als we er met zijn allen voor gaan, moet dit haalbaar zijn!

 

Nieuw initiatief: Het mooiste uurtje van de week
De Grote Clubactie heeft dit jaar voor het eerst een speciale website gelanceerd, waarop mensen kunnen delen wat voor hen het mooiste uurtje bij hun vereniging was. De mooiste inzendingen maken kans op € 1000 voor hun club en komen live in een uitzending van Radio Veronica. Dat betekent dus leuke publiciteit voor de vereniging. Stuur daarom jouw mooiste uurtje van de week naar de website: www.mooisteuurtje.nl. Of deel het via social media met #mooisteuurtje of #mooisteuurtjevandeweek.

 

Hoe kom je aan loten?
De verkoopboekjes met loten zullen de komende periode in het zwembad worden verdeeld onder de leden. De verspreiding onder de zwemmers verzorgt Thijs van den End, terwijl Leontine Nederend ditzelfde doet voor de waterpoloërs. Ieder boekje bevat 20 loten. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk loten te (ver)kopen. Door ondertekening van de eenmalige machtiging onder ieder lot wordt toestemming gegeven aan de Grote Clubactie te Tilburg om een eenmalig bedrag van € 3 per lot van de op het lot ingevulde bankrekening af te schrijven. Mensen die loten kopen hoeven dus nog niet direct af te rekenen. Zoals gezegd komt van ieder individueel lot € 2,40 direct ten goede aan ZPCW. Hoe meer loten je dus (ver)koopt, hoe groter de kans dat we ons doel voor dit jaar behalen! Zorg er wel voor dat alles duidelijk leesbaar en volledig ingevuld is. Let er ook op dat het goede IBAN-nummer is ingevuld, omdat het lot anders ongeldig is en niets oplevert voor ZPCW. Ook vorig jaar is dat helaas een aantal malen gebeurd.Hoe moet ik de lotenboekjes inleveren?
Je kunt de ingevulde lotenboekjes tot uiterlijk vrijdag 11 november inleveren in de speciale doos, die voor dit doel de komende weken in de materiaalruimte van ZPCW staat.

 

Wat gebeurt er na vrijdag 11 november?
Tussen 11 en 17 november worden alle ingevulde machtigingen verzameld en geregistreerd. Op 17 november moeten alle machtigingen bij de organisatoren van de Groet Clubactie binnen zijn. De trekking van de landelijke Grote Clubactie loterij is op 8 december. Ook dit jaar zijn er weer tal van prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt € 100.000!

 

Op 25 januari 2017 ontvangt ZPCW het bedrag dat door de leden via de (ver)koop van loten is opgehaald. Tijdens het traditionele oliebollentoernooi in januari 2016 zal de opbrengst worden bekend gemaakt en zal de Grote Clubactie worden afgesloten. Tevens zullen dan ook de beste lotenverkopers namens ZPCW bekend worden gemaakt, die voor hun prestatie een leuke prijs ontvangen.

 

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen, aarzel dan niet en neem contact op met een vertegenwoordiger van de sponsorcommissie (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

2016-2017 Een nieuw sezoen .. Welkom! Singelpolotoernooi! BBQ Waterpoloclinic

De vakantie zit er weer op! Ik hoop dat jullie allemaal goed hebben kunnen uitrusten na een lekkere vakantie. Het nieuwe seizoen gaat eerdaags beginnen met nieuwe uitdagingen en kansen voor iedereen. Tijdens de Woerdense vakantieweek hebben we als vereniging weer in de “spotlight” kunnen liggen in het Woerdense singelwater. Het is geweldig om de clubnaam daarna veel terug te zien in de lokale media. Dit is dan ook één van de redenen dat er ook dit jaar weer gekozen voor een Singelpolotoernooi met aansluitend de club barbecue. Ik hoop jullie allemaal te treffen om samen het glas te heffen op het nieuwe seizoen!
 
Tot 27 augustus.
 
Met sportieve groet,
 
Ron Kortleve

Kom je naar de seizoensopening van ZPC Woerden?


Hoe kan je het seizoen beter openen dan met een BBQ voor alle leden en hun familie?
Kom met elkaar bijpraten, maak kennis met je nieuwe teamleden, neem de tactiek alvast door voor het nieuwe seizoen.

Het seizoen wordt op 27 augustus vanaf 18.00 geopend met een BBQ voor alle leden en hun familie op het terras van café Victoria. Een ZPCW BBQ kan natuurlijk niet zonder een Rad van Avontuur. Gedurende de avond zullen er diverse rondes zijn met super leuke prijzen!

Voorafgaand is er vanaf 12.00 uur een waterpoloprogramma in de Singel. Om 15.00 uur starten we met een clinic. Deze clinic is voor alle jeugdleden tot 18 jaar, zwemmers en sponsoren en gericht op de waterpolotechnieken. Voor zwemmers een unieke kans om kennis te maken met waterpolo. Voor en na de clinic is er Singelpolo, een waterpolotoernooi waaraan verschillende teams van ZPCW het opnemen tegen andere teams uit de regio. Komt dat zien!
Jij bent er toch ook bij? Geef je op via dit formulier.

waterpoloclinic!


Best jeugdleden (en ouders),

Jullie hebben het ongetwijfeld al ergens voorbij zien komen,  aanstaande zaterdag vindt de 2e editie van Singelpolo plaats! Vorig jaar was het weer niet al te mooi, maar hebben toch een aantal jeugdleden deelgenomen aan de clinic. Wij hopen nu op mooier weer, iets warmer water en natuurlijk op jullie massale aanwezigheid!

De clinic is voor alle jeugdleden van ZPCW tussen 11 en 18 jaar. De clinic is dus voor zowel leden van de zwem- als van de poloafdeling. Bart, Kees en Marieke zullen de clinic verzorgen. Naast jullie zullen er een aantal sponsoren aan de clinic deelnemen en staan Heren 1 en Dames 1 paraat om jullie tips te geven.

Het toernooi vindt plaats tussen 11:30 en 17:30 uur. De clinic vindt plaats van 15:00 - 16:00 uur op het veld tussen de 2 grote speelvelden. De locatie is in de Singel voor Café Victoria. Jullie kunnen je voor de clinic opgeven via het inschrijfformulier. Hiermee kan je je ook opgeven voor de overheerlijke BBQ die na het toernooi zal plaatsvinden als seizoensopening.

Jij bent toch ook bij de clinic? Geef je op via dit formulier.

Nieuwe instroomgroep zwemmen start op 1 september


Op donderdag 1 september start een nieuwe instroomgroep voor het wedstrijdzwemmen. Je leert alle zwemslagen in 10 weken voor maar €20. Dus vertel aan al je vrienden en vriendinnen hoe leuk het is om wedstrijdzwemmen te leren!

SPONSORZWEMMMEN OP 1O JUNI

Help de club en doe waar je goed in bent: ZWEMMEN
Vrijdag 10 juni is er tussen 18:00 en 20:00 uur Sponsorzwemmen. Doe allemaal mee!. Met het sponsorzwemmen geven we onze club een financiële impuls. Door gewoon te doen waar we goed in zijn: ZWEMMEN. We gaan zowel voor de zwem- als de waterpolo-afdeling met de opbrengst trainingsmaterialen kopen zoals ballen en trainings-elastieken.
 
Hoe werkt het?
  1. Je krijgt 15 minuten de tijd om zo veel mogelijk banen te zwemmen.  Je laat je sponsoren per gezwommen baantje of met een vast bedrag. 
  2. Iemand kan ook een hele baan sponsoren. Er zijn zes banen, hoe mooi zou het zijn als alle banen een eigen sponsor hebben. De baan wordt dan speciaal voor dit uur naar jou vernoemd. Dit kost 30 euro.
 
Voorbeeld1:
  • Ome Jan wil 50 cent per baan sponsoren. Als jij 40 banen zwemt betaalt Ome Jan na afloop in totaal € 20,- aan jou voor jouw zwemprestatie. 
  • Ome Jan kan jou echter ook uitdagen en zeggen dat hij jou voor de eerste 20 banen 25 cent betaalt en de banen daarna 1 euro. Als je 40 banen zwemt betaalt Ome Jan jou dus in totaal € 25,- (20 x € 0,25 = € 5 + 20 x € 1,-)
  • Hij kan er ook voor kiezen om een vast bedrag te sponsoren. 
 
Voorbeeld 2:
  • De familie Water wil graag baan 1 sponsoren. Baan 1 heet dan "De familie Waterbaan". Dit kost € 30. 
 
Praktisch
Gebruik het formulier om de afspraken met je sponsor vast te leggen. Als je een vast bedrag hebt afgesproken kan je het bedrag direct in ontvangst nemen. Indien je een bedrag per baan hebt afgesproken schrijft de organisatie van het sponsorzwemmen het aantal banen op je formulier. Je dient dan terug te gaan naar je sponsor om het geld op te halen. Het geld moet je dan dinsdag 14, woensdag 15 of donderdag 16 juni, om 18.00 inleveren in het zwembad.
Voor de baansponsoring mag er een mail gestuurd worden naar het adres van de sponsorcie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.       
 
Prijsuitreiking
Op 25 juni zal tijdens de Badeend bekend worden gemaakt wie het meeste geld heeft opgehaald. Voor zwemmers die uiteindelijk het meeste geld bij elkaar hebben gezwommen hebben we een prijs. En daarnaast natuurlijk de eeuwige roem voor de beste sponsorzwemmer van 2016.
 
 
 

Clubkampioenschap 2015

We hebben twee nieuwe clubkampioenen! Jamilla en Martijn gefeliciteerd!!

Daarnaast enorm veel prijswinnaars, kijk bij de foto's voor alle winnaars.

Hieronder de gezwommen tijden. Voor meer informatie over de ontwikkeling van de zwemmers en hun tijden.. kijk op http://zpcwoerden.nl/index.php/zwemmen/uitslagen-en-tijden

 

Woerden - Clubkampioenschappen ZPC Woerden 2015 - 19-12-2015

Johan Remmits (1962)
  50m vrije slag 00:27.05 1 98%
  50m rugslag 00:32.52 1 94%
  50m schoolslag 00:37.45 1 100%
  50m vlinderslag 00:29.77 1 93%
Marjan Remmits-De Lange (1963)
  50m vrije slag 00:30.74 4 96%
  50m rugslag 00:38.10 4 100%
  50m schoolslag 00:41.45 4 98%
  50m vlinderslag 00:33.04 3 98%
Danielle Dekker (1987)
  50m vrije slag 00:35.40 6 103%
  50m rugslag 00:48.13 6 PR
  50m schoolslag 00:45.66 5 103%
  50m vlinderslag 00:45.48 6 112%
Ilse van den Wijngaard (1989)
  50m vrije slag 00:30.19 3 92%
  50m rugslag 00:34.41 3 94%
  50m schoolslag 00:40.15 3 92%
  50m vlinderslag 00:34.54 4 90%
Sabine Lina (1989)
  50m vrije slag 00:29.24 2 92%
  50m rugslag 00:33.46 2 94%
  50m schoolslag 00:39.89 2 84%
  50m vlinderslag 00:32.39 2 94%
Patrick de Jonge (1989)
  50m vrije slag 00:27.48 2 97%
  50m rugslag 00:33.26 2 97%
  50m schoolslag 00:37.79 2 99%
  50m vlinderslag 00:30.09 2 100%
Sybren Ramakers (1990)
  50m vrije slag 00:29.77 3 PR
  50m rugslag 00:35.57 3 PR
  50m schoolslag 00:42.63 3 PR
  50m vlinderslag 00:34.29 3 PR
Jamilla van Veen (1996)
  50m vrije slag 00:27.99 1 95%
  50m rugslag 00:30.62 1 95%
  50m schoolslag 00:39.68 1 102%
  50m vlinderslag 00:31.40 1 92%
Cynthia van Veen (1996)
  50m vrije slag 00:33.14 5 107%
  50m rugslag 00:39.72 5 97%
  50m schoolslag 00:52.38 6 117%
  50m vlinderslag 00:38.96 5 99%
Rens Klok (1996)
  50m vrije slag 00:31.39 2 95%
  50m rugslag 00:40.71 2 87%
  50m schoolslag 00:38.44 2 99%
  50m vlinderslag 00:33.47 2 98%
Nils Hullegien (1997)
  50m vrije slag 00:29.94 1 99%
  50m rugslag 00:37.45 1 91%
  50m schoolslag 00:33.44 1 97%
  50m vlinderslag 00:31.73 1 103%
Harmen Schaafsma (1998)
  50m vrije slag 00:30.74 3 97%
  50m rugslag 00:34.74 3 112%
  50m schoolslag 00:43.82 5 98%
  50m vlinderslag 00:33.64 3 109%
Cyriel Muthert (1998)
  50m vrije slag 00:26.62 2 109%
  50m rugslag 00:32.31 2 96%
  50m schoolslag 00:38.78 2 105%
  50m vlinderslag 00:30.27 2 109%
Martijn de Leeuw (1998)
  50m vrije slag 00:25.49 1 100%
  50m rugslag 00:31.47 1 102%
  50m schoolslag 00:35.16 1 95%
  50m vlinderslag 00:27.88 1 101%
Rein Janssen Groesbeek (1999)
  50m vrije slag 00:34.74 5 92%
  50m rugslag 00:50.51 5 88%
  50m schoolslag 00:41.80 3 100%
  50m vlinderslag 00:37.40 5 134%
Shayna Pauw (1999)
  50m vrije slag 00:34.05 2 95%
  50m rugslag 00:47.87 2 94%
  50m schoolslag 00:44.25 2 103%
  50m vlinderslag 00:42.60 2 104%
Maarten van Vliet (1999)
  50m vrije slag 00:31.89 4 102%
  50m rugslag 00:35.76 4 107%
  50m schoolslag 00:42.18 4 96%
  50m vlinderslag 00:36.11 4 98%
Jasper Schaafsma (2000)
  50m vrije slag 00:31.06 6 111%
  50m rugslag 00:34.62 2 107%
  50m schoolslag 00:41.20 4 98%
Niels de Leeuw (2000)
  50m vrije slag 00:28.13 1 97%
  50m rugslag 00:35.75 5 93%
  50m schoolslag 00:41.82 5 97%
  50m vlinderslag 00:31.87 1 102%
Jacob Dekker (2001)
  50m vrije slag 00:50.11 4 97%
  50m rugslag 01:02.74 4 93%
  50m schoolslag 00:59.18 4 101%
  50m vlinderslag 01:01.32 4 93%
Mark Pels (2001)
  50m vrije slag 00:28.56 3 132%
  50m rugslag 00:35.23 4 132%
  50m schoolslag 00:40.80 3 112%
  50m vlinderslag 00:34.48 4 137%
Bjorn Ruiter (2001)
  50m vrije slag 00:31.17 7 PR
  50m rugslag 00:40.53 7 PR
  50m schoolslag 00:42.07 6 PR
  50m vlinderslag 00:39.19 6 PR
Veerle van Munster (2001)
  50m vrije slag 00:31.92 1 92%
  50m rugslag 00:36.68 1 98%
  50m schoolslag 00:38.58 1 100%
  50m vlinderslag 00:34.76 1 98%
Wim van Duuren (2001)
  50m vrije slag 00:28.13 1 103%
  50m rugslag 00:33.73 1 116%
  50m schoolslag 00:37.02 1 100%
  50m vlinderslag 00:34.37 3 101%
Ruben Zwartenbol (2001)
  50m vrije slag 00:30.66 5 99%
  50m rugslag 00:34.72 3 106%
  50m schoolslag 00:46.21 7 91%
  50m vlinderslag 00:34.85 5 107%
Milan de Roo (2001)
  50m vrije slag 00:30.61 4 95%
  50m rugslag 00:36.65 6 98%
  50m schoolslag 00:40.55 2 101%
  50m vlinderslag 00:33.08 2 103%
Janet Immerzeel (2002)
  50m vrije slag 00:37.41 2 101%
  50m rugslag 00:41.72 1 105%
  50m schoolslag 00:50.16 1 95%
  50m vlinderslag 00:43.28 1 106%
Myrthe Muthert (2002)
  50m vrije slag 00:37.30 1 111%
  50m rugslag 00:48.47 2 126%
Frank van der Veen (2002)
  50m vrije slag 00:33.72 2 107%
  50m rugslag 00:40.97 2 119%
  50m schoolslag 00:44.65 2 94%
  50m vlinderslag 00:39.40 1 115%
Lucas Pfaff (2003)
  50m vrije slag 00:32.37 1 103%
  50m rugslag 00:38.86 1 114%
  50m schoolslag 00:42.26 1 100%
  50m vlinderslag 00:39.90 2 110%
Rik Pels (2003)
  50m vrije slag 00:34.80 3 136%
  50m rugslag 00:42.68 3 121%
  50m schoolslag 00:46.16 3 145%
  50m vlinderslag 00:45.13 3 PR
Toscha Goossens (2003)
  50m vrije slag 00:40.00 3 PR
  50m schoolslag 00:55.21 2 PR
  50m vlinderslag 00:52.21 2 PR
Simone Koot (2005)
  50m vrije slag 00:39.30 1 102%
  50m rugslag 00:44.60 1 101%
  50m schoolslag 00:51.47 1 103%
  50m vlinderslag 00:48.84 1 114%
Stan Kortleve (2005)
  50m vrije slag 00:39.02 1 PR
  50m schoolslag 00:50.20 1 PR
  50m vlinderslag 01:03.76 1 PR
Nanna van Munster (2005)
  50m vrije slag 00:45.64 2 85%
  50m rugslag 00:48.73 2 102%
  50m schoolslag 00:53.90 2 105%
  50m vlinderslag 00:50.42 2 126%
Rozemarijn Hofland (2005)
  50m vrije slag 00:52.37 4 98%
  50m rugslag 00:53.64 4 PR
  50m schoolslag 01:01.93 4 100%
  50m vlinderslag 01:09.54 4 PR
Noor Vermaas (2005)
  50m vrije slag 00:46.77 3 108%
  50m rugslag 00:50.06 3 80%
  50m schoolslag 00:54.94 3 109%
  50m vlinderslag 00:55.87 3 129%
Thijs Smolders (2006)
  50m vrije slag 00:44.34 1 120%
  50m rugslag 00:52.74 1 112%
  50m schoolslag 01:03.21 2 99%
  25m vlinderslag 00:26.92 1 121%
Jelte Schermer (2006)
  50m vrije slag 00:46.73 2 84%
  50m schoolslag 01:02.86 1 103%
  25m vlinderslag 00:31.00 2 86%
Joy Louise van Reenen (2006)
  50m vrije slag 01:12.57 3 PR
Kirsten de Graaf (2007)
  50m vrije slag 00:58.75 2 119%
  50m schoolslag 01:09.20 1 117%
  25m vlinderslag 00:33.60 1 PR
Belle Schaafsma (2007)
  50m vrije slag 00:56.95 1 111%
  50m rugslag 01:09.97 1 113%
  50m schoolslag 01:11.21 2 106%
  25m vlinderslag 00:39.81 2 99%

Startschot seizoen 15/16 (CLUB BBQ) op zaterdag 5 september

Zwembad ARIE

 

Een gezellige start van het nieuwe zwem- en poloseizoen met een BBQ bij Arie - Café Victoria- Woerden. Aansluitend op het Singelpolo zal de BBQ voor alle ZPCW leden, supporters en vrijwilligers worden aangestoken, zodat we gezamelijk het nieuwe seizoen kunnen inluiden.

We werken hierbij samen met ARIE waarbij een gedeelte van de opbrengst ten goede komt aan de club. We kunnen dan ook de verse ervaring van het Singelpolo bespreken, evenals onze doelstellingen voor komend seizoen. Wij hopen iedereen welkom te heten, op 5 September.

PS: eind augustus zal een nieuwsbrief uitgaan met nadere informatie over onder andere het aanmelden.

 

BBQ ARIE

 

Sponsors